HOME PREZENTARE Info Facilitati Noutati Galerie Foto PERFORMANTE Rezultate Jucatori promovati Jucatori la loturile nationale ECHIPE Juniori A Juniori B Juniori C (cadeti) Grupa '95-'96 CONDUCERE Conducere administrativa Conducere tehnica CONTACT

SPORTING PITESTI este cea mai performanta scoala privata de fotbal din Romania. Principalul ei scop este depistarea, selectionarea, pregatirea, afirmarea si promovarea celor mai talentati copii si juniori din Romania.

Infiintat in iunie 1996, clubul Sporting Pitesti desfasoara o activitate neintrerupta de pregatire a copiilor si juniorilor si de promovare a lor in fotbalul de mare performanta, iar continuitatea muncii prestate aici ofera garantia calitatii.

Reusind de-a lungul existentei sa urce pe podium la numeroase turnee in tara si strainatate, sa castige Campionatul National de Juniori (editia 1998-1999), sa cucereasca de 2 ori medaliile de vicecampioni nationali (editiile 1999-2000 si 2001-2002), Sporting Pitesti are evolutii tot mai apreciate de specialisti, dublate de obtinerea unor pozitii fruntase in competitiile nationale si judetene.

Cel mai important deziderat il reprezinta insa promovarea a numerosi fotbalisti de valoare: 3 fotbalisti lansati de Sporting activeaza in acest moment la cluburi din strainatate, peste 7 fobalisti sunt titulari la echipe de top din divizia A, peste 15 fotbalisti joaca in acest sezon in divizia B, iar peste 22 fotbalisti capata experienta in divizia C, iar un fotbalist activeaza la o echipa de fotbal in sala de divizia A. Mai mult, fosti sau actuali componenti ai echipei Sporting sunt titulari sau selectionati in mod constant la nivelul loturilor nationale de la prima echipa a Romaniei si echipa de tineret pana la nivelul loturilor de juniori UEFA.

Toate aceste performante la nivelul echipelor si al jucatorilor promovati sunt coordonatele celui mai puternic club de fotbal privat din Romania.

Competitii

Clubul functioneaza cu 5 grupe de juniori, 2 grupe fiind inscrise in competitii nationale, iar celelalte 3 in competitii judetene. Primele serii cuprind copii nascuti in 1987-1988 si respectiv 1989-1990 si sunt inscrise in competitia nationala a juniorilor, avand rezultate meritorii pe plan sportiv in ultima editie de campionat 2004 - 2005 si cativa juniori selectionati in loturile nationale ale Romaniei si implicati, prin urmare, in activitatile de pregatire nationale si internationale. In cazul celorlalte 3 grupe de copii (1991-1992, 1993-1994 si 1995-1997), implicate in competii judetene organizate de A.J.F. Arges si meciuri amicale, componenta de formare este decisiva, iar perioada de stagiu este menita a confirma selectia, avand in vedere importanta deosebita pe care o are educarea calitatilor fizice si tehnice.

Selectie

Selectia jucatorilor la Sporting Pitesti are caracter permanent. Exista o perioada dedicata procesului de selectie in fiecare vara la care participa un numar mare de copii din intreaga tara, dar testarea jucatorilor se poate realiza oricand pe durata intregului an. Cei interesati ne pot contacta telefonic sau prin email.

Unul dintre aspectele care a facut din Sporting Pitesti cea mai cautata scoala privata de fotbal din Romania il constituie generoasele facilitati de care se bucura copii selectionati, atat in privinta conditiilor de afirmare sportiva, cat si in ce priveste scoala, formarea caracterului si a personalitatii.

Colectiv

La Sporting Pitesti lucreaza un colectiv de antrenori cu o bogata experienta in instruirea si promovarea tinerilor jucatori. Echipa manageriala si administrativa este una de inalta tinuta morala si profesionala deopotriva, cu un rol important in pregatirea performantelor fotbalistice nationale si internationale. Scoala are la dispozitie si o echipa medicala care asigura asistenta de specialitate contribuind prin tratamente adecvate la intretinerea parametrilor functionali optimi ai organismului sportivului. In plus, valoarea umana si competenta pot induce tinerilor mentalitatea profesionista si increderea in calitatile lor, fara de care nu ar putea aspira la o cariera sportiva de succes.